Hudplejeprodukter

Gentle Cleansing Milk-160ml 

Mild rensemælk til selv de sarteste hudtyper. Beriget med jojoba olie, shea olie og beroligende Rooibos ekstrakt so blidt fjerner make up, skidt og snavs. Hudens naturlige barriere styrkes og fugtbalance i huden forbedres. Efterlader huden velplejet og rig på fugt.

Anvendes morgen/aften. 

 

Kr. 310,-

Facial Cleanser- 160ml 

Rensegel beriget med botaniske ekstrakter fra Rooibos te og kigelia africana. Mildt skummende renseprodukt der blidt renser og opfrisker huden. Indeholder ingen udtørrende sulfater.

Anvendes morgen/aften. 

Kr. 260,-

Toning Lotion- 160ml 

Toner med antioxidanter fra Allantion og kalahari vandmelon. Huden eksfolieres blidt og efterlades frisk og i balance.

Anvendes morge/aften.

Kr. 260,-

Enzyme Face Buff- 50ml

Grønsags- og frugtbaseret ansigtseksfoliering. Fine, naturlige jojoperler og Enzymer fra Græsker, Ananas og Papaya fjerner effektivt uønsede, døde hudceller og renser porerne. Huden får øjeblikkeligt en smuk, sund udstråling og efterlades silkeblød og glat.

Anvendes 2 gange om ugen.

Kr.275,-

Nourishing Face and Neck Mask – 50ml

En lækker ansigts- og halsmaske fra Kalahari, der genopbygger og forynger huden. Den tilfører fugt og næring og giver nyt liv til træt, trist hud i ansigtet, halsen og decolleté.

Til alle hudtyper
Giver masser af fugt og næring
Genopbygger og forynger
Forebygger ældningstegn

Anvendes 1-2 gange om ugen.

 

Kr. 250,-

Vita-gel Mask- 50ml

Foryngende og revitaliserende gel-maske med guldstøv, som er beriget med naturlige fugtbindende ingredienser alpha hydroxy syrer og peptider. Produktformlen har et væld af effektive egenskaber, der efterlader huden glat og blød med en meget fin tekstur.

Påføres i et tyndt lag på ansigt, hals og bryst efter peeling. Undgå øjnene og læbeområdet. Lad virke i 6-10 minutter. Påfør Gentle Cleansing Milk over gel masken, og lad det virke i ca. 2 minutter. Rens med af med lunken vand. Og påfør din sædvanlige mist, gel/lotion og ansigtscreme.

Anvendes 1-2 gange om ugen. Eller efter behov.

Kr. 335,-

Activated Charcoal Mask- 50ml

Ekstremt rensende maske som effektivt renser tilstoppede porer, urenheder og opbygning af døde hudceller

Anbefales ikke til særlig sensitive hudtyper.

Kombinationen af marine og planteekstrakter virker både beroligende og fugtgivende. Kulet absorberer effektivt giftstoffer, bakterier og efterlader huden renset og eksfolieret.

Påføres på en ren og tør hud i et ensartet lag. Undgå sarte øjen og læbeomgivelser. Massér blidt masken ind i huden, og lad den virke i 6 – 10 minutter. Fjernes blidt med en varm vaskeklud. Påfør derefter serum og creme, som passer til huden.

Anvendes ca 1 gang ugentlig.

Kr. 585,-

Nourishing Eye Balm- 10ml

Kalahari Nourishing Eye Balm er en let øjencreme fyldt med antioxidanter og vitaminer. Produktet tilfører fugt og næring, virker blødgørende og beskytter den sarte hud omkring øjnene.

Reducere fine linjer, mørke render og hævelser omkring øjnene
Giver masser af fugt og næring
Efterlader øjenområdet glat og beskyttet.

Anvendes morgen/aften.

Kr. 150,-

Anti-Puffiness Eye Serum- 15ml

Kalahari Anti-Puffiness Eye Serum er en intensiv og oliefri behandlingsserum til huden omkring dine øjne. Den smelter ind i huden og efterlader den rig på fugt og næring. Serummet virker opstrammende og modvirker poser under øjnene.

Virker kølende
Opstrammende
Reducerer fine linjer
Vegansk
Minimerer mørke rander
Perfekt til poser under øjnene.

Anvendes morgen/aften.

Kr. 410,-

Hydrating Collagen Eye Patches- 1 sæt 

Fugtgivende og foryngende øjenfilmmasker med hydrolyseret kollagen og Guldpartikler. Fremstillet af Hydro-gel som blødgør huden og lader ingredienserne trænge dybt ned i huden.

Mindsker hævelser og mørke rande og giver en smuk udståling med et synligt yngre udseende.

Anvendes 2 gange om ugen eller efter behov.

Kr. 58,-

Anti-ageing Gel- 35ml

 

Koncentreret behandlingsgel med Calendula ekstrakt og Vandmelonfrø olie. Den lette gel stimulerer kollagen- og elastinproduktionen, forbedrer hudens fugtbalance og reducerer synligt fine linier og rynker.
Velegnet til mimiske linier.

Anvednes morgen/aften.

Kr. 260,-

Revitalising Booster Gel- 35ml

En oliefri gel, der smelter ind i huden, og efterlader den rig på fugt, revitaliseret og genopfrisket. Indholder peptider og Hyaluronsyre samt botaniske ekstrakter som kigelia africana og kalahari Melonfrø olie. Gelen giver øjeblikkeligt nyt liv til træt og trist hud. Den kan med fordel anvendes som primer under makeup.

Oliefri
Tilfører liv og glød
Giver masser af fugt.

Anvendes morgen/aften.

Kr. 260,-

Phyto Comfort Lotion- 35ml

Kalahari Phyto Comfort Lotion er ultra-beroligende og går ind og lindrer selv den mest problematiske hud. Du kan med stor fordel bruge denne lotion, hvis din hud har problematikker som eksem, psoriasis, rødme og inflammation. Den er også velegnet til ung, problematisk hud med urenheder.

Foryngende
Matterende
Anti-inflammatorisk
Fugtgivende
Virker beroligende ved allergi
Hudtonen og hudens tekstur efterlades mere ensartet

Anvendes morgen/aften.

Kr. 260,-

Skin Brightening Gel- 35ml

Skin Brightening Gel er en aktiv gel, der giver huden et smukt, ensartet udseende. Den er baseret på en effektiv blanding af antioxidanter, som bremser årsagerne til uensartet hudtone og pigmentpletter. Det er vigtigt at beskytte sig mod solen og anvende SPF40 hver dag, hvis man ønsker at behandle hyperpigmentering.

Giver et smukt, ensartet udseende
Bremser årsagerne til uensartet hudtone og pigmentpletter

Anvendes morgen/aften.

Kr. 330,-

Oily Skin Correction Gel- 35ml

Oily skin Correction Gel er en effektiv behandlingsgel fremstillet af botaniske ekstrakter som Jericho rose ekstrakt, Tea tree olie og Troldnød ekstrakt.

Rensende og desinficerende gel til behandling af fedtet og uren hud. Virker matterende og regulerer en høj talgproduktion, samtidig med at irritation og betændelse reduceres.

Anvendes morgen/aften.

Kr. 280,-

PhytoFlora Serum- 15ml

PhytoFlora Serum bevarer og balancerer hudens naturlige mikroorganismer, så hudens eget komplekse forsvarssystem forbedres drastisk. Styrker hudbarrieren hos stresset, sart og dehydreret hud. Bremser ældning forårsaget af stråling fra computere og smartphones – et virkelig innovativt produkt til alle hudtyper!

Bevarer hudens naturlige mikroorganismer
Styrker hudbarrieren
Bremser ældning forårsaget af stråling fra computere og smartphones

Anvendes morgen/aften.

Kr. 399,-

Ferulic CEB+ Serum- 20ml

Dette er en super-antioxidant, som beskytter huden mod miljøbelastninger. Bremser solskader i cellerne og eliminierer en lang række forskellige frie radikaler.

Booster effekten af andre antioxidanter i dine øvrige produkter. Udglatter hudens overflade og har en synlig opstrammende og løftende effekt.

Indeholder ferulsyre, vitamin C og vitamin B.

Bruges til alle hudtyper.

 

Anvendes morgen/aften.

Kr. 599,-

Intensive Night Serum- 15ml

En lækker natserum, der synligt reducerer de fine linjer og rynker i huden. Serummet har en intensiv antiage effekt, og stimulerer cellefornyelsen, så du vågner op om morgenen med en frisk og sund glød. Huden vil fremstå opstrammet og gennemfugtet.

Giver en smuk og sund glød
Reducerer synlige linjer og rynker
Tilfører masser af fugt til huden

Anvendes om aften.

Kr. 335,-

Instant Lifting Serum- 15ml

En intensiv anti-ageing behandlingsserum som løfter og opstrammer den modne hud med tendens til slaphed. Indholder botaniske ekstrakter som vitamin C, kelp og Hydrolyseret risprotein.

Huden opstrammes og fugtbalancen forbedres.

Anvendes morgen/aften.

Kr. 335,-

Phyto-Correct Serum- 10ml

Effektiv serum med pilebark, glykolsyre og tea tree olie til lokal behandling af aktiv acne. Serummet har kraftig anti.inflammatorisk effekt og forhindrer at porerne tilstoppes. Reducerer acneudbrud og efterlader huden renset og klar.

Anvendes morgen/aften eller efter behov.

Kr. 245,-

Marula Face oil- 15ml

Luksuriøs olie, der lynhurtigt absorberes af huden – helt uden at fedte! Ansigtsolien fra Kalahari modvirker trist og træt hud. Den indeholder foryngende og nærende olier, der tilfører masser af fugt og styrker hudens barriere. Ansigtsolien er udviklet til moden og tør hud, hvor den forhindrer for tidlig aldring. Den kan dog anvendes af alle hudtyper.

Fedter ikke
Styrker hudens barriere
Giver masser af fugt
Udviklet til moden og tør hud

Anvendes morgen/aften.

Kr. 280,-

Essential Daily Moisturiser- 50ml

Kalahari Essential Daily Moisturiser er en fugtgivende dagcreme, der nærer og beskytter huden. Dagcremen fra Kalahari er lavet på naturlige råvarer og er derfor meget nænsom mod din hud. Den har anti-age egenskaber og lysner naturligt pigmenter. Cremen kan bruges til alle hudtyper, pånær fedtet hud.

Giver din hud fornyet balance
Bevarer fugtbalancen i din hud
Forbygger fine linjer og rynker
Kløestillende effekt
Velegnet til veganere
Beroligende ved fx eksem, acne og psoreasis

Anvendes om morgen.

Kr. 265,-

Evening Moisturiser- 50ml

Kalahari Evening Moisturiser er en ultra-rig og luksuriøs natcreme, der tilfører din hud næring og fugt, mens du sover. Den understøtter hudens genopbygningsproces og inderholder A-vitamin, der er proppet med gode egenskaber. A-vitamin udglatter huden, bekæmper fine linjer og øger produktionen af nye celler.

Genopbygger din hud
Opstrammer og udglatter
Tilfører ekstra meget fugt og næring
Velegnet til veganere.

Anvendes om Aften.

Kr. 280,-

Hydralite Moisturiser- 50ml

Ansigtscreme uden duft og med en super let konsistens. Cremen tilfører fugt og giver masser af næring til huden, alt imens den beroliger rødme, inflammationer og irriration.

Uden duftstoffer
Tilfører fugt uden at fedte
En let creme, der hurtigt absorberes af huden uden at tilstoppe porerne
Virker matterende

Anvendes morgen/aften.

Kr. 299,-

Phyto Rich Moisturiser- 50ml

Rig, fugtgivende dagcreme til den ekstremt tørre og dehydrerede hud. Phyto Rich moisturiser indeholder antioxidanter der forebygger celleskader forårsaget af UV-stråling, og vil mætte den tørre hud med fugt i løbet af få uger. Huden føles velplejet og synligt opstrammet. 

Hjælper dehydreret hud
Tilfører masser af fugt
Duftfri

Anvendes morgen/aften.

Kr. 415,-

Ultra-rich skin Complex- 50ml

Kalahari Ultra Rich Skin Complex er en natcreme rig på antioxidanter. Cremen indeholder bl.a. vitamin C, botaniske marine ekstrakter fra Alger, peptider og hyaluronsyre, som er med til at genopbygge huden. Huden bliver efterladt fugtmættet, glat og med en smuk udstråling.

Antioxidanter
Creme til veganer
Genopbygger huden
Efterlader huden fugtmættet

Anvendes om aften.

Kr. 599,-

Lipid Plus Recovery- 50ml

Kalahari Lipid Plus Recovery er en vandfri, fugtgivende natcreme til alle hudtyper, som genopbygger og beskytter huden. Den er baseret på naturlige, botaniske lipider som shea butter og jojoba olie. Planteolierne i produktet reducerer inflammation og genopretter fugtbalancen i huden.

Vandfri
Creme velegnet til veganere
Reducerer inflammation
Indeholder essentielle fedtsyre
Genopretter hudens fugtbalance
Huden føles blød, glat og fugtmættet

Kan anvendes alene eller blandes med enhver fugtcreme efter behov.

Kr. 415,-

Alpha lipoic Complex- 50ml

Alpha Lipoic Complex er en af de eneste cremer på markedet med super-antioxidanten Astaxanthin – et naturligt stof fra alger og planter. Cremen danner et decideret antioxidant-skjold mod ultraviolette stråler, forurening og ældning – og kan anvendes af alle (dog ikke sensitiv hud).
Alpha Lipoic Complex indeholder den mest koncentrerede antioxidant-formel vi har i sortimentet. Foryngende, opstrammende og beskyttende.

Produktet er til dig der virkelig ønsker udstråling, da cremen er fantastisk effektiv mod uensartet hudtone og pigmentpletter. Hudens blødhed efter kun få dages brug skal bare opleves!

Påfør Alpha Lipoic Complex efter afrensning, toner og serum. Hvis der opstår tegn på overstimulering, reduceres brugen til hver anden nat.

Anvendes om aften.

Kr. 1030,-

Omega+ Complex- 50ml

Your dream cream!
Innovativ formel beriget med koncentrerede plantelipider, naturligt kolesterol og fedtsyrer. Denne ekstremt fugtgivende og rige 24-timers creme genopretter hudens fugtbalance, støtter hudens evne til at reparere sig selv og efterlader selv den tørreste hud mættet med fugt.

Påfør en lille mængde på afrenset hud i ansigtet og på halsen morgen og aften. Er huden ekstremt dehydreret, anbefaler vi at påføre Marula Face Oil eller Lipid Plus Recovery under Omega+ Complex.

Kan anvendes morgen og aften.

 

Kr. 1150,-

Phyto DD Cream SunKissed- 50ml

 

Kalahari’s Phyto Daily Defense Cream er en multifunktionel dagcreme med en let, naturlig farve og dækkeevne. Cremen beskytter huden mod miljøbelastninger, er rig på vitaminer og har et naturligt indhold af titanium dioxid, der beskytter huden mod UVA- og UVB-stråler. Kalahari DD Sunkissed er til dig, der naturligt har mere pigment i huden og derfor en varmere hudtone.

Anti-aging creme
Let foundation
Tilfører fugt
Formel med solfilter
Giver huden et naturligt ensartet look
Transparent i farven (smelter ind i din hud)

Kr. 245,-

Phyto DD Cream Ivory- 50ml

Kalahari’s Phyto DD Cream har en let, naturlig farve og dækkeevne som passer de fleste. ​Du kan vælge imellem to varianter: Ivory og Sunkissed. Kalahari DD Ivory passer til de helt lyse, skandinaviske hudtoner.

Anti-age
Let foundation
Enartet hudtone
Creme velegnet til veganere
Giver masser af fugt
Formel med solfilter
Giver et naturligt ensartet look
Transparent i farven (Smelter ind i din hud)

Kr. 245,-

Phyto Barrier Protection- 50ml

En nærende og duftfri barrierecreme med SPF. Cremen er perfekt til rød og irriteret hud, som trænger til ekstra beskyttelse og fugt. Du kan både bruge den om sommeren, hvis den varme luft er hård ved din hud ud eller om vinteren, hvor huden har tendens til at udtørre og få små frostsprængninger.

Beskytter sart hud mod alle vejrforhold
Opretholder fugtbalancen
Giver masser af fugt
Indeholder SPF

Anvendes om morgen.

Kr. 425,-

SPF40 Sun Protection- 50ml

Kalahari High Sun Protection SPF 40 er en let og duftfri solcreme til ansigtet. Den er beriget med de naturlige fugtgivende antioxidanter kigelia-, marula- og mongongo-ekstrakter, der beskytter og nærer din hud, mens du opholder dig i solen. Denne solcreme fedter desuden ikke, så du kan føle dig godt til pas trods varmen.

Fedter ikke

Let konsistens

Anti-age effekt

Giver masser fugt

Efterlader huden silkeblød

Beskytter mod UV-Stråler

Anvendes om morgen.

Kr. 299,-

Rosalique 3 i 1 Dagcreme

Rosalique er en 3 i 1 dagcreme, til dig der har tendens til rødme og sensitiv hud i ansigtet. Den milde og parfumefri creme beskytter hudens barriere, og efterlader den med en smuk ensartet glød. Ideel til brug under din makeup for bedre dækkeevne og en hud der stråler hele dagen. Beskytter langsigtet. UVA og UVB SPF 50.

Kr. 399,-

Silicone Facial Exfolitor 1 stk 

Facial Silicone Exfoliator giver dig den maksimale effekt af dine renseprodukter. Virker eksfolierende og renser skånsomt i dybden, så huden fremstår blødere og med fornyet glød.

Kan også bruges med eksfolierende masker
Stimulerer cirkulationen i huden
Øger effekten af dine renseprodukter

Kr. 105,-

Khoi Redbush Tea – 80g/ 20 tebreve

Forkæl dine sanser, din krop og din hud med den sjældne smag af økologisk rooibos te. Denne delikate te er koffeinfri og rig på antioxidanter, mineraler og foryngende plantesteroler. Nyd den som iste, eller varm med mælk og honning. Tilsæt evt. en skive citron eller mynte.

Bruge ét tebrev til en kande. Hæld nyligt kogt vand over tebrevet. Lad teen trække i mindst 2 min for at opnå den fulde smag, farve og aroma. Det er ikke nødvendigt at fjerne tebrevet fra kanden igen. Teen bliver aldrig for stærk eller bitter, da den ikke indeholder garvesyre.

Du kan med fordel bruge teen direkte på huden (på en vatrondel) ved acne eller irritation. Hæld te i dit karbad hvis du har psoriasis eller hudirritation på kroppen – gerne flere gannge ugentligt. Ved hævede, trætte øjenomgivelser anbefaler vi at købe teen i breve, og placere to kølige, fugtige tebreve over øjnene som en maske.

 

Kr. 65,-