Pedicure og manicure

Pedicure

Basis pedicure

Ønsker du velplejet fødder, så er denne behandling til dig. Du starter med fodbad og lidt godt til gane. Så bliver Neglene files og formet og neglebånd ordnes. Hård hud files manuelt. Så afluttes behandling med kalaharis 2-i-1 fodcreme med mikroskopiske glitrende mica partilker. Som efterlader huden slikeblød.

Kr. 359,-

Basis pedicure med Shellac, helfarve

Ønsker du velplejet fødder, så er denne behandling til dig. Du starter med fodbad og lidt godt til gane. Så bliver Neglene files og formet og neglebånd ordnes. Hård hud files manuelt. Så bliver neglene lakeres med shellac farve efter egnet ønske. Så afluttes behandling med kalahari 2-i-1 fodcreme med mikroskopiske glitrende mica partilker. Som efterlader huden slikeblød.

Kr. 425,-

Basis pedicure med Shellac, fransk lak

Ønsker du velplejet fødder, så er denne behandling til dig. Du starter med fodbad og lidt godt til gane. Så bliver Neglene files og formet og neglebånd ordnes. Hård hud files manuelt. Så bliver neglene lakeres med shellac fransk lakering. Så afluttes behandling med kalahari 2-i-1 fodcreme med mikroskopiske glitrende mica partilker. Som efterlader huden slikeblød.

Kr. 469,-

Shellac aftagning inkl. ny lakering

Aftagning af nuværende Shellac bliver opløst på en skånsom måde, hvorefter vil der bliv påført ny Shellac efter egnet ønske.

Kr. 529,-

Shellac aftagning

Kr. 229,-

Fodmassage

Man kan tilkøb fodmassage til din behandling.

Kr. 79,-

Manicure

Basis manicure

Ønsker du sundere og velplejet negle. SÅ er denne behandling til dig. Neglene formfiles, og neglebåndet bliver ordnet så det fremstår sund og velplejet. Hvorefter neglene plejes med nærende negleolie. Hænderne smørres ind med lækker lotion fra CND.

Kr. 329,-

Basis manicure med Shellac, helfarve

Neglene formfiles, og neglebåndet bliver ordnet så det fremstår sund og velplejet. Derefter lakeres med denne shellac farve du ønsker. Hvorefter neglene plejes med nærende negleolie. Hænderne smørres ind med lækker lotion fra CND. Behandlings holdbarhed varer i mindst 2 uger, med samme flot resultat.

Kr. 450,-

Basis manicure med Shellac, fransk lak

Neglene formfiles, og neglebåndet bliver ordnet så det fremstår sund og velplejet. Derefter lakeres shellac fransk lakering. Hvorefter neglene plejes med nærende negleolie. Hænderne smørres ind med lækker lotion fra CND. Behandlings holdbarhed varer i mindst 2 uger, med samme flot resultat.

Kr. 469,-

Shellac aftagning inkl. ny lakering

Kr. 529,-

Håndmassage

Man kan tilkøb håndmassage til din behandling.

Kr. 50,-