Ansigtsbehandlinger

Hudanalyse

En professionel hudanalyse er til dig, som ønsker at få et bedre kendskab til din huds tilstand. Vi ønsker altid at hjælpe dig med at finde den helt rigtige type behandling eller behandlingsforløb, der vil skabe det bedste resultat for lige netop din hud.

Kr. 200,-

Basis Kalahari ansigtsbehandling uden massage

Denne ansigtsbehandling er til alle hudtyper, den er perfekt til at tilføre en masse fugt samt næring og pleje. Den efterlader huden blød og giver en flot udstråling.

Kr. 419,-

Kalahari frugtsyre ansigtsbehandling

Denne ansigtsbehandling indeholder frugtsyre som giver huden en synlig opstramning, lysnende og mere ensartet hudtone. Behandling består af en dobbelt afrensning, peeling, fugtsyre maske, en dybdegående pleje med maske som skræddersyes til din hydtype og afsluttes med serum, cremer og øjencreme.

Kr. 529,-

Kalahari AHA+ Ansigtsbehandling

Denne AHA+ behandling består af 13% BHA og AHA syre. Behandling booster foryngelsesprocessen i huden og stimulere celledelingen. Huden får en flot udstråling, en finere tekstur og generelt et yngre udseende. KRAV for at må få denne behandling, er at man har prøvet en kalaharis andre behandlinger først, samt produkter. Så huden er klar til den kemiske peeling. Derefter vil der være to trin til hjemmebrug, og det er en vitamin A booster( 195kr) og en DE-Age+(195kr). Begge produkter kan kun sælges i forbindelse med denne behandling. Denne behandling er ikke til sart/sensitiv hud. Behandling består af en dobbelt afrensning, peeling, AHA+ mask og en neutraliserende plejende maske. Behandlingen afsluttes med serum, øjenpleje, creme og solfaktor 40. (Hvis du har spørgsmål omkring behandling ring på 26250770)

Kr. 699,-

Quick Ansigtsbehandling

Quick Ansigtsbehandling tager 30 min, Den er hurtige og effektive behandling skræddersyet tildigt hudbehov her og nu. Består af afrensning, peeling, EMT maske, Beauty Angel lys, afsluttende pleje.

Kr. 399,-

Kalahari Detox dybderensende behandling

Kalahari Detox dybderensende behandling 60 min. Denne Detox ansigtsbehandling er en dybderensende behandling som renser urenheder, tilstoppede porer og fjerner de døde hudceller. Masken består af rent aktiveret kul som absorberer bakterier, giftstoffer og forurenede partikler fra huden. Afrensning, peeling, dybderens af tilstopninger, maske, professionel lysbehandling, afsluttende pleje.

Kr. 559,-

Kalahari detox rygbehandling

Kahari detox rygbehandling 60 min. kr. Denne behandling renser og opheler urenheder på ryggen. Består af afrensning, peeling, dybderens, kulmaske, professionel lysbehandling og afsluttende pleje.

Kr. 639,-

Klassisk velværeansigtsbehandling

Klassisk velværeansigtsbehandling 60 min. Er til dig der trænger til at slappe af, behandling starter med afrensning, peeling, EMT maske, (decoltte, nakke og hovedbundmassage) og selvfølgelig Beauty Angel lys, afsluttende pleje. Efter egen behov.

Kr. 675,-

Kalahari C-frugtsyrebehandling

Kalahari C-frugtsyrebehandling, Denne resultatsorienterede frugtsyrebehandling er henvendt til alle, der ønsker en finere hudstruktur og er også velegnet sarte hudtyper og rosacea og kan også udføres af gravide Består af afrensning, peeling, ( C-vitamin frugtsyrer) maske, Beauty Angel lys og afsluttende pleje.

Kr. 679,-

Kalahari intensive AHA 60 min.

Kalahari intensive AHA Denne intensive kemiske AHA+ peeling består af en højere 13% BHA og AHA syre, som er målrettet større hudbehov med linjer, rynker, akne, ar mm. Behandlingen booster maximalt foryngelsesprocessen i huden, fornyer og udglatter hudoverfladen og resulterer i en finere hudstruktur med synligt mindre porer, linjer og rynker. KRAV for at må få denne behandling, er at man har prøvet en kalaharis andre behandlinger først, samt produkter. Så huden er klar til den kemiske peeling. Derefter vil der være to trin til hjemmebrug, og det er en vitamin A booster( 195kr) og en DE-Age+(195kr). Begge produkter er inklusive i denne behandling.. Denne behandling er ikke til sart/sensitiv hud. Behandling består af en dobbelt afrensning, peeling, AHA+ mask og en neutraliserende plejende maske. Behandlingen afsluttes med serum, øjenpleje, creme og solfaktor 40. *Du anbefales at tilvælge 15 min. Beauty Angel lysbehandling til kr. 169,-

Kr. 1.043,-

Kurforløb med Beauty Angel

Der er også mulighed for at køb Kurforløb med Beauty Angel Lys. 12 behandlinger 2199,- 8 behandlinger 1499,- 6 behandlinger 1199,- Ved købet af Kurforløb modtager i en klippekort som kan bruges som stempel system til jeres behandlinger.

Kr. 269,-

Kalahari Microneedling behandling

Kalahari Microneedling behandling I denne behandling, arbejder jeg med en Dermapen. Fordelen med denne behandling er, at huden samtidig via bittesmå kontrollerede nåleprik skaber en naturlig opdelingsaktiviet i huden. Hvilket betyder en kickstart af hele hudens egne naturligt reparationsegenskaber/ huden Genopbygges samtidig. Der bliver brugt Hyaluronesyre, som giver et yderst naturligt mini ansigtløft. Efter behandling er huden lettere rød og irriteret, men allerede efter få dage dannes ny, frisk overhud uden solskader og andre aldringstegn. Dermapen er oplagt til bahndling af. 1. Rynker og fine linier 2. Akne ar og andre ar 3. Grove porer 4. Mangelende glød 5. Overfladiske pigmentskjolde og solskader. Behandling består af en dobbelt afrensning, peeling. Dermapen bliver brugt i hele ansigtet eller i denne område man ønsker. Derefter bliver der brugt Collagenmaske eller Alginate maske alt afhængig af hudens behov. Behandling afsluttes med creme og solfaktor 40 *Du anbefales at tilvælge 15 min. Beauty Angel lysbehandling til kr. 169,-

Kr. 699,-

Kalahari Luksusbehandling

Kalahari Luksusbehandling Den ultimative resultatsorienterede oplevelse sammensat af Kalaharis skønne produkter, intensiv kollagen lysbehandling, ansigts krystal massage, decoltee-, nakke og hovedbundsmassage samt farvning og retning af vipper og bryn. Afsluttende pleje.

Kr. 889,-

Beauty Angel lys

En 15 min Beauty Angel lys behandlinger giver den mængde lys, du har brug for i de mærke måneder og skaber en følelse af velvære! Endvidere har den røde lys en beroligende effekt og en vigtig del af din biologiske døgnrytme.

Kr. 269,-

Beauty Angel tilvalg ifb med anden behandling

Kr. 189,-

Nakke/ skulder massage

Man kan tilkøb massage til de ansigtsbehandlinger der ikke har massage i selve behandling.

Kr. 79,-