Cremer

Monday Sunday Håndrense Gel 250ml

 

Håndrense gelen fra Monday Sunday er bestående af naturlige ingredienser. Den er alkoholbaseret, bakteriedræbende og renser hænderne effektivt, samtidig med at den indeholder plejende og blødgørende mandelolie. Håndrense gelen er derfor meget mere skånsom for huden en traditionel håndsprit, men stadig effektiv mod bakterier! Gelen er med en skøn, mild duft af syren og lavendel

Kr. 119,-

Monday Sunday Håndcreme 50ml

Lækker håndcreme fra Monday Sunday.
Cremen trænger hurtigt ind og efterlæder huden blød og hydreret, samtidig med at pleje dine hænder med e-vitamin og B5-vitaminer.

Håndcremen er uden parabener og kunstige farvestoffer, og har en skøn duft af syren og lavendel. Passer

Kr. 75,-

Monday Sunday Håndlotion 250ml

Lækker håndlotion fra Monday Sunday.
Cremen efterlader huden blød og hydreret, og trænger hurtigt ind uden at fedte. Cremen er fri for parabener og kunstige farvestoffer, og har en skøn duft af rose og lilje. Passer til alle hudtyper.

Kr. 85,-

Monday Sunday Scrub 250ml

Lækker håndsæbe med scrub fra Monday Sunday.
Sæben indeholder en mild scrub, som efterlader huden blød. Uden parabener og kunstige farvestoffer – Med en skøn duft af vanilje og jasmin.

Kr. 85,-

Monday Sunday Håndrense Gel 50ml

Håndrense gelen fra Monday Sunday er bestående af naturlige ingredienser. Den er alkoholbaseret, bakteriedræbende og renser hænderne effektivt, samtidig med at den indeholder plejende og blødgørende mandelolie. Håndrense gelen er derfor meget mere skånsom for huden en traditionel håndsprit, men stadig effektiv mod bakterier! Gelen er med en skøn duft af lavendel.

Kr. 59,-

Mafura Body Balm 200ml

En luksuriøs, cremet formel fra Kalahari med naturens mest effektive fugtbindende ingredienser. Mafura Body Balm genopretter hudens fugtbalance og indeholder mafura butter, der er fyldt med essentielle fedtsyrer, og giver intens fugt. Koncentreret baobab olie og shea butter, som er ekstremt rig på foryngende antioxidanter, forbedrer elasticiteten. Den bremser hudens ældningsproces, absorberes lynhurtigt og efterlader huden med en følelse af velvære.

Bremser hudens ældningsproces
Giver masser af fugt og næring
Rig på foryngende antioxidanter
Creme velegnet til veganere

Kr. 415,-

Soothing Hand Balm 100ml

Kalahari Soothing Hand Balm er en rig, nærende og beroligende håndcreme. Den genopretter den naturlige fugtbalance i hænderne, og huden efterlades silkeblød.

Fedter ikke
Perfekt til hænder og neglebånd
Meget beroligende til tør og irriteret hud
Genopretter den naturlige fugtbalance i huden

Kr. 250,-

Rooibos Shampoo 250ml

Opløftende, rensende shampoo med shea butter, der blidt rengør og blødgør hår og hovedbund. Den gør håret både blødt og glansfuldt. Shampooen indeholder Kalahari melonfrø olie, der har et højt indhold af essentielle fedtsyrer med fugtgivende, regenererende og genopbyggende egenskaber. Disse essentielle fedtsyrer gør håret blødt og elastisk.

Giver masser af glans
Hjælper på skadet hår
Gør håret blødt og glansfuldt

Kr. 170,-

Rooibos conditioner 250ml

Mild balsam – perfekt til fint, nordisk hår. Med Rooibos ekstrakt som beroliger hovedbunden. Håret efterlades blødt og velplejet.

Fordel en lille mængde i fugtigt hår efter hårvask. Lad gerne produktet virke i håret i 3 minutter – gerne mere. Skyl håret grundigt.

Kr. 170,-